RO Study
👤
Sucioi
Sucioi
14-12-2016
Limba română
a fost răspuns
ce rol are cratima in structura nu-i acasa
Răspuns :
DanMan2
DanMan2
14-12-2016
inlocuieste litera
i din i
Answer Link
Dascaldenisa1
Dascaldenisa1
14-12-2016
Cratima din structura data are rolul de a elida vocala initiala ''i''(de la imparat,doar ca nu am pus la tastatura pe romana sa il pot pune )si marcheaza rostirea legata a doua parti de vorbire diferite.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
What Do People Usually Say On: Easter Day, New Year`s Day, Christmas Day And At Halloween ?
Exemplu De Lant Trofic In Care Omul Sa Fie :a. Consumator Primarb. Consumator Secundarc. Consumator Tertiar
Un Tort Cintareste 900 G.Cristina Il Taie In 4 Bucati.Cea Mai Mare Bucata Cintareste La Fel Ca Celelalte 3 Bucati Impreuna.Care Este Greutatea Celei Mai Mari Bu
Dimensiunile Unei Cărămizi Sunt: 8 Cm, 8 Cm Si 24 Cm.Intr-un Metru Cub De Zidărie Intra 400 De Cărămizi. Cât La Sută Dim Volumul Zidului Reprezinta Mortarul??
,,Caci Tu - Tu Esti El." Imi Analizati Pronumele El
Un Copil Are Impreuna Cu Tatal 44 De Ani. Acum Doi Ani Copilul Era De 3 Ori Mai Mic Decat Tatal. Sa Se Afle Varsta Tatalui Si A Copilului.
O Idee De Poster Pentru Ziua Francofoniei...
O Compunere Despre Ce Meserie Ti Ar Placea Sa Ai Cand Vei Fi Mare
Enuntati O Situatie Reala Sau imaginara Prin Intermediul Careia Un Grup De Cetateni Se Impotriveste Unei Legi Pe Care O Considera Incorecta.
Ex: Aratati Ca Numarul 3(4+ Radical Din3) - Radical Din 27 Este Nr Natural . Nu Stiu Cum Sa O Fac???????