RO Study
👤
Petriadaria2007
Petriadaria2007
14-12-2016
Limba română
a fost răspuns
A băga de seama expresie
Răspuns :
MironConstantin12
MironConstantin12
15-12-2016
a baga de seama=,,a asculta'', ''sa iei aminte''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CAPITOLULI TESTE CU REZOLVĂRI Testul O Toate Subiectele Sunt Obligatorii. Se Acordă Zece Puncte Din Oficiu. Timpul De Lucru Efectiv Este De Două Ore. Citeste Ur
Care A Plict-o. Drucrap In Grup. Găsiți 5 Posibilități De A Achita O Enciclopedie Care Costă 110 Lei Folosind Numai Bancnote.
Ajută-mă:Află Ce Număr Împărțit La 23 Dă Câtul 19 Şi Restul 10. 1o 5 Dou Gâtul 12
Analizează Pronumele Personale Din Enunțul De Mai Jos, Precizându-le Cazul Și Funcția Sintactică. „Ea Îmi Ieşea În Fugă Înainte Şi Mă Ferea De Ploaie”.
Vă Rog Rezolvați Tot Ce Vedeți În Această Fotografie Daca Raspumdeti In........ Sau Jahjgcjhsxwihas Obligatoriu Va Dau Report
Ajutor,cine Ma Poate Ajuta? Dacă Vedeți Un Exercițiu Cut Greșit,sa-l Refaceți Va Rog,este Pt Teza!!
Puteți Să Mă Ajutați Va Rog Cu Un Rezultat La Alegere Din Aceste Fragmente?
Ai Aflat Din Text Despre Felul Cum Se Purtat Împăratul Cu Fetele Sale Tu Ce Crezi Despre Acest Comportament Argumentează Ți Răspunsul În Trei Cinci Rânduri Dau
5 Efectuează Exercițiile De Mai Jos, Pentru A Afla Numărul Baloanelor Cumpărate De Maria, Apoi Mai Mare Completează Enunţurile Incomplete: Baloane Roșii: 8 X 16
3. Un Produs S-a Scumpit Cu 20% Din Preţul Iniţial. După Un Timp S-a Ieftinit Cu 10% Din Noul Preț, Ajungând Astfel Să Coste 459 Lei. Care Este Preţul Iniţial A