RO Study
👤
Roxyy6
Roxyy6
20-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce val. morfologica are cuvantul : orisiunde?
Răspuns :
Ancarebeca49
Ancarebeca49
20-11-2014
Da scrie toata propozitia ca sa stiu ce val. morfologica are !!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Oral Substantivele De Mai Jos, Extrase Din Textul Day, Precizând Functia Lor Sintactica. Care Este Rolul Acestor Substantive In Descriere? PE Banca,
Redacteza Un Text Pe Baza Imaginii.Dă-i Un Titlu Potrivit. Va Rog Ajutor
Determinați Numerele Naturale De Forma Ab Stiind Că 2 × Ab + 2 × Ba = 132dau Coroana
7La Un Magazin Sportiv S-au Vândut Într-o Lună 87 De Săniuțe Și S-au Încasat 20 532 De Lei. Înluna Următoare S-au Vândut 94 De Săniuțe De Acelaşi Fel. Câți Lei
Va Rog ... DOAR Ex 12...nimeni Nu Ma Ajuta ...și Nu Înțeleg As Vrea Sa Înțeleg ...dar Nimeni Nu Ma Ajuta ...TE ROG ...tu Care Vezi Acest Mesaj ...dacă Stii Te R
Aflaţi Suma A 4 Numere Naturale Ştiind Că: Primul Număr Esteprodusul Numerelor 2 Şi 48, Al Doilea Este Egal Cu Dublul Primtreilea Este Egal Cu Jumătate Din Suma
Am O Intrebare Cum Sunt Denumite Hainele In Moldova Din Romania?Bluza Caciula,etc?
Dau Coroana.3 Cel Mai Mic Număr Natural N, Pentru Care 2n-3 > 23 Esten-n Doar 3
Exista O Teorema Cum Ca Daca Diagonalele Sunt Perpendiculare Si Bisectoare, Patrulaterul(fara Sa Stiu Ca E Paralelogram) Sa Fie Romb? Stiu Ca E Logica Treaba, D
X= 2y=16a) Determinați Cel Mai Mic Număr Natural N Pentru Care Numărul N= N×x×y Este Pătratul Unui Număr Natural Nenul.