RO Study
👤
Andreihi
Andreihi
14-12-2016
Biologie
a fost răspuns
Gaseste cuvantul potrivit:biciueşte apa. 6l
Răspuns :
Raidergame2003
Raidergame2003
14-12-2016
Cuvantul corect este Biciueste apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 1, Punctul C
Gaseste Numerele De Trei Cifre In Care Cifra Zecilor Este Mai Mica Decat Cifra Unitatilor Cu 1,iar Suma Cifrelor Numarului Este Cuprinsa Intre 1 Si 10
Heeelp !! Dau 10 Puncte+ Coronita Exercitiul 32 !!
Pentru O Rochie Sunt Necesari 4 M De Material Câte Rochi Se Vor Face Din 489m? Daca Oana Are 50 000 Lei Îi Ajung Acești Bani Pentru A Cumpăra Material Pentru O
Un Elev A Rezolvat O Zi Trei Probleme De Matematică Ceea Ce Reprezintă 20% Din Totalul Problemelor Pe Care Le Are Salvat Câte Probleme Trebuie Să Rezolve Elevul
Compune Expresii Matematice Cu Răspuns 100, Folosind Semnele Matematice + , - , •, : A) De Cinci Ori Cu Cifra 1. B) De Patru Ori Cu Cifra 9 C) De Cinci Or
Cati Copii Au Cate O Para Si Cati Cate 2 Pere, Daca 5 Copii Au 6 Pere. Cum De Realizat Prin Operatii? (clasa 2-3)
Probabilitatea Ca La Aruncarea Simultană A Două Zaruri,suma Punctelor Obținute Să Fiu Un Nr Divizibil Cu 3 Este Egala Cu....
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Subliniate Din Urmatoarea Fraza: ,,Bine, Măi Tasache, Zisei Eu Iesindu-*i* *inainte* Si De-abia Stapanindu-mi Rasul
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Subliniate Din Urmatoarea Fraza: ,,Bine, Măi Tasache, Zisei Eu Iesindu-*i* *inainte* Si De-abia Stapanindu-mi Rasul