RO Study
👤
Leulio2005
Leulio2005
14-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog dau coroană până diseară
Răspuns :
BBoyDeiu
BBoyDeiu
14-12-2016
Noi mergem la recoltat.
Cartofii sunt gata de recoltat.
Ei vin de la recoltat.
Plecam spre recoltat.
Morcovii sunt pentru recoltat.
Am facut bani din recoltat.
In ordinea indicata , catre recoltat.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează O Compunere În Care Să Spui De Ce Este Important Cititul
Lucin Este Cu 3 Ani Mai Mare Fata De Ana-Maria Si Cu 4 Ani Mai Mic Decat Fratele Sau , Narcis. Insumeaza Varstele Copiilor, Cunoscand Ca Mezinul Are Un Deceniu.
4 Coche La Bonne Case. Comment / Où Ça S'écrit? La Rue Des Fleurs, C'est Quand/où? Quand/Où Est-ce Qu'il Habite? Quand/Pourquoi Aimes-tu L'été? Comment/Où Fait-
Https://i.imgur.com/8MqX98E.png Un Punct Material Cu Masa De 20 G Oscilează După Legea *poza* Să Se Exprime : a) Amplitudinea Oscilaţiilor b) Pulsaţia Oscilaţii
DAU COROANA VA ROOOG AJUTA TI MA !!!!! 1. În Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB | CD, AB > CD, ACL BD, AC BD=(O), Se Dau CD=24 Cm Şi AB-96 Cm. Fie Me (AD), ast
In Munti Bucegi Sunt Un Numar De Varfuri Cu Inaltimea Mai Mare De 2500 M Egal Cu:
8 Calculează. • 15 Minute + 45 De Minute = 30 Minute + 30 De Minute = • 2 Ore Şi 30 Minute + 30 De Minute = • 3 Ore Şi 45 Minute + 1 Oră Şi 15 Minute = • 3 Luni
Se Considera Șirul 5, 6, 10, 19, 35... A) Sa Se Determine Al Șaptelea Număr Din Șir, B) 2030 Este Termen Al Șirului? Justificati.
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Exercițiile 3 Și 4 Fără Prosti Adică Shahsj Ms Dau Și Coroana
Un Triunghi Dreptulinghic Are Lungimile Proiectilor Catetelor Ipotenuza Egala Cu 4 Cm Respectiv 9 Cm Dau Coroana ❕❕❕❕