RO Study
👤
Koky1
Koky1
14-12-2016
Matematică
a fost răspuns
micsoreaza diferenta nr 19 si 3 cu suma nr 11 si 4
Răspuns :
Mirelarianna
Mirelarianna
14-12-2016
19-3=16
11+4=15
16-15=1
Answer Link
Anda79
Anda79
14-12-2016
(19-3)-(11+4)=16-15=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când A Fost Bătălia De La Posada? De Ce A Fost Bătălia De La Rovine? Cum S-a Întâmplat Bătălia De Rovine?URGENT!!!
O Distanta De 60km Se Reprezinta Pe Harta Printr Un Segment De 2cm.Sa Se Afle Scara Hartii
Ce Volum De Solutie Acid Clorhidric 0,5M Este Necesara Pt Obtinerea A 345 G Acid Formic Din Formiat De Sodiu?
Vreau Si Eu Putin Ajutor Cu O Compunere Despre Sahara Dar Nu Stiu Cum Sa Incep
Mioara Are De Trei Ori Mai Multe Baloane Rosi Decât Galbene.baloane Albastre Jumătate Din Numărul Baloanelor Galbene.cate Are Din Fiecare Daca In Total Sunt 63?
Explica, În 3-4 Rânduri, Efectul Utilizării Unor Cuvinte Ce Rimează În Interiorul Unor Enunțuri: Exemplu,, Noi Am Putea Face O Copca Și Sa Le Scoatem Într-o Lot
URGENT!!! Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!Bianca A Cheltuit O Suma De Bani In 3 Zile In Prima Zi 30%din Suma Si Inca 50lei;in A Doua Zi 3/4 Din Restsi Inca 25lei,ia
Raspundeti Cat Se Poate De "creativ" Nu Doar Cu: Yes/no.. Raspunsuri Cu Minim 5,6 Cuvinte. 1. Where Is The Teacher? 2. Are You Happy? 3. Are You From The United
Podeau Unei Bai Se Acopera Cu 96,04% Din Suprafata.Placile De Gresie Au Forma Unui Patrat Cu Latura De 35cm.Pentru Acoperire S Au Folosit7 Pachete De Gresie Fie
De Ce Automobilisti Trebuie Sa Foloseasca Altfel De Anvelope Iarna,decat Celelalte Anotimpuri?