RO Study
👤
Johnny14
Johnny14
14-12-2016
Istorie
a fost răspuns
cine a cucerit dobrogea?
Răspuns :
Welovejb
Welovejb
14-12-2016
Turcii. Imperiul Otoman
Answer Link
Ithunn
Ithunn
14-12-2016
Dobrogea,un urma unor mai multe războaie cu turcii a fost cucerita de acestia, rascumparata mai tarziu de românii care au dat feuda Imperiului Otoman.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Toate Operele REALISTE (realism) Pentru Bac? Doar Cele Care Fac Parte Si Au Curent Literar Realismul!!
3 Sensuri Pentru Cuvântul Ochii
Sunt Organisme Unicelurare A)plantele,b)animalele,c)planteledau Coroana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi Puteti Spune Toate Operele REALISTE (realism) Pentru Bac? Doar Cele Care Fac Parte Si Au Curent Literar Realismul!!
Celula Procariota Componenente
Scrieţi Un Program C/C++ Care Citeşte De La Tastatură Două Numere Naturale Din Intervalul [2,20], N Și k, Şi Construieşte În Memorie Un Tablou Unidimensional Cu
Va Rog Sa Mă Ajutați. Avem 1000mg Pulbere Și Trebuie Reconstituit Cu 50 Ml NaCl 0.9%. Ce Concentrație (mg/ml) Can Avea Concentrația Finala. Mulțumesc
Daţi Câte Două Exemple De Cuvinte Sau Grupuri De Cuvinte Care Conţin Silabe Alcătuite Din: A) Două Cuvinte; B) Un Cuvânt Întreg Şi Începutul Altui Cuvânt; C) Un
Determinați Cifra B Știind Ca Abc+cba=1272