RO Study
👤
ErkaAnghel
ErkaAnghel
14-12-2016
Matematică
a fost răspuns
scrieti 3 multipli nenuli ai lui 13
Răspuns :
Alexuca
Alexuca
14-12-2016
Multiplii { 13 , 26 , 39 , ..... }
Answer Link
Floaredetei12
Floaredetei12
14-12-2016
Multipli lui 13 (nenuli) ={13;26;39;56....}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Fac O Compunere De 20 De Randuri Depre O Zi Din Viata Mea Din Care Sa Reiasa Un Sentiment.Nu Am Nici O Idee ,va Rog Frumos Ajutati-ma :)
Care Este Masa De Solutie De Hno3 De Concentratie 8M Si Densitate 1.25m/ml Care Se Poate Obtine Din 252 G De Hno3 Pur/
Salutare Tuturor, Am O Intrebare:Cum Se Numesc Vanturile Uscate?
Care Este Masa De Solutie De Hno3 De Concentratie 8M Si Densitate 1.25m/ml Care Se Poate Obtine Din 252 G De Hno3 Pur/
Dupa Ce A Parcurs 1 Supra 3 Din Drum, Un Turist Constata Ca Daca Mai Parcurge 2 Km Ajunge La Jumatatea Drumului. Aflati Lungimea Drumului.
Pe Primul Raft Al Unei Biblioteci Sunt De Doua Ori Mai Multe Carti Decat Pe Ultimul Raft.Stiind Ca Pe Cele Doua Rafturi Sunt 9.312 Carti,sa Se Afle Cate Cartisu
Să Se Determine Condiţiile Pe Care Trebuie Să Le Verifice Parametri Reali A,b Astfel Încât Sistemul: x^3 - Y^3 = A(x-y) x^3 + Y^3 =b(x+y) sa Aiba Doar Solutii R
Scrie Trei Enunțuri În Care Verbul ”a Spune” ,să Fie Pe Rând ,la Diateza Activă,diateza Pasivă Și Diateza Reflexivă .
Asa Avea Nevoie De Sugestii Pentru Un Eseu Pe Tema Esti Tinar Si Te Asteapta Norocul..
Intr-o Sala De Spectacolsunt179 De Persoane ;copii Parinti,si Bunici.daca In Sala Ar Mai Intra 3 Copii Atunci Nr. Bunicilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Nr.