RO Study
👤
PuffyFelicia
PuffyFelicia
14-12-2016
Fizică
a fost răspuns
Densitatea corpurilor definitie
Răspuns :
MeiN
MeiN
14-12-2016
Densitatea este o cantitate derivată a SI (Sistemul Internaţional de unităţi de măsură) şi are ca unitate de măsură kilogram [kg] pe metrul cub (m3) sau multiplii şi submultiplii acestora.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Mă Ajutați! Găsește Toate:pronumele,verbele,substantivele Și Adjectivele Din Propozițiile:Cârduri De Fete În Cămăși Albe Și Vâlnice Roșii Se Pleacă Mu
Menționează Elementele Prin Care Un Anunț Publicitar Ales De Tine Te-a Convins Să Cumperi Produsul Promovat. Am Nevoie De Ajutor URGENTTTTT!!!
Va Rog E Urgent!!!!!!
Ajutor Exercitiul 19! Urgent! Ofer 25 De Puncte Pentru Un Răspuns (complet Și Corect) Pertinent!
Pe Parcursul Lecturii Te Ai Intalnit Cu Multe Personaje Cu Nume Haioase Sau Cel Putin Inventive. Iata Cateva:Sfarma-Piatra, Statu-Palma-Barba-Cot, Mike Teevee E
1. In Deșerturile Uscate Și Calde Uscăciunea Solului Şi A Aeruluisunt Excesive, Ploile Sunt Rare, Iar Temperatura Ajunge La 45 - 50grade Celsius. Totuşi, În Ace
Ex 5 Dau Coroana Va Roooog Frumos Imi Trebuie Urgent
Precizați Rolul Segmentului Periferic Și Segmentului Central La Analizatorul Vizual.
Conform Unei Proprietati A Divizibilitati Numerelor Naturale Daca 5|a Si A|5 Atunci A=5 A<5 A>a 5 A=0
Va Rog Ajutați-mă ?????????????????????????????