RO Study
👤
Wwwcristinaav
Wwwcristinaav
20-11-2014
Matematică
a fost răspuns
completeaza corespunzator <45< 6
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-11-2014
<45<6 gresit deoarece 45 este mai mare decat 6
42,43,44<45>6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Explica, Va Rog Frumos Verbul Predicativ, Numele Predicativ Si Verbul Copulativ? Va Rog Mult De Tot, Saptamana Aceasta Am Teza La Romana Si Nu Am Int
Redactează O Compunere De 10-15 Rânduri În Care Sa.ti Exprimi Opinia Despre Importanță Limbi Straine
Aratati Ce Element De Relatie Ar Putea Lipsi Din Secventele De Mai Jos: A) Ei Se Sfatuira/ Pe L-apus De Soare/ Ca Sa Mi-l Omoare/ B) Sa-i Spui Lui Vrancean/ Si
Alcatuieste Enunturi In Care Sa Existe: Un Subiect Multiplu Si Un Predicat Nominal,un Predicat Nominal(cu Nume Predicativ Exprimat Prin Adjectiv,un Complement E
Complectati Spatiile Libere caracteristicile Principale Ale Lemnului Sunt:culoarea ,.........................si....................… . raportul Intre Masa Si
Este Posibil Ca In Urma Unui Contact Termic Intre Doua Corpuri ( Unul Cald Si Unul Rece) Corpurile Sa-si Schimbe Temperatura?
Un Ceas Merge In Urma Cu 15 Minute Si Arata Ora 12si45 Min. Ce Ora E In Realitate?
Unde Se Desfasoara Intamplarile Povestite In Basmul "Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur"? Ati Putea Indica Acest Loc Pe O Harta A Lumii? Explicati.
Un Vas De Forma Unui Cub Cu Muchia De 20 Cm Si Altul In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei De 40 Cm Si 20 Cm. Contin Fiecare Cate 1 litru
Daca Din Semiperimetrul Unui Romb Scadem 114 Cm Obtinem Un Numar Egal Cu 1\2 Din Lungimea Laturii Rombului.afla Valoarea Perimetrului Rombului.