Răspuns :
Prima zi de primavara A sosit prima zi de primavara.Pe apele lacurilor creste un micut nufar care pluteste incetinel pe apa .In aceasta zi zapada s-a topit iar temperaturile care au fost scazute acum urca cu foarte multe grade celsius.Pe crengile copacilor cresc frunzulitele verzi ca filele unei carti subtiri . Primavara iarba incepe sa creasca iar turturi care au mai ramas coboara incet si se transforma in picuri de apa rece.De aceea primavara pe pamant este o atmosfera minunata care ne face foarte fericiti.
iarna
începuse iarna eu eram asa entuziasmata de venirea,ma uităm mereu pe geam sa vad zapada, după ceva timp un fulg de nea mic pluteste in aer eu eram asa de fericita.Eu si mama mea ne am dus sa facem cumpărăturile pentru crăciun acolo eu vad niste luminite foarte frumoase i am zis mamei sa le luam.Când am ajuns acasa Mama se urca pe tare asa pentru a pune luminitele după ce mama coboară de acolo jos eu o chem pentru a mă ajuta să fac bradul,bradul era împodobit foarte frumos,cu tot felul de decorațiuni,eu ador anotimpul iarna.
Sper ca te am ajutat!
începuse iarna eu eram asa entuziasmata de venirea,ma uităm mereu pe geam sa vad zapada, după ceva timp un fulg de nea mic pluteste in aer eu eram asa de fericita.Eu si mama mea ne am dus sa facem cumpărăturile pentru crăciun acolo eu vad niste luminite foarte frumoase i am zis mamei sa le luam.Când am ajuns acasa Mama se urca pe tare asa pentru a pune luminitele după ce mama coboară de acolo jos eu o chem pentru a mă ajuta să fac bradul,bradul era împodobit foarte frumos,cu tot felul de decorațiuni,eu ador anotimpul iarna.
Sper ca te am ajutat!