RO Study
👤
Alintus11
Alintus11
13-12-2016
Matematică
a fost răspuns
8 intreg si 1pe 6:la2intreg 1pe 3
Răspuns :
ANIZIA
ANIZIA
13-12-2016
Sper că ti-am fost de folos!
Answer Link
Аноним
Аноним
13-12-2016
[tex]8\frac{1}{6}:2\frac{1}{3}=\frac{49}{6}:\frac{7}{3}=\frac{49*3}{6*7}=\frac{7}{2}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Relozvati Uramatoarea Cerinta..!AM NEVOIE URGENT! Aria Unei Fete Laterale A Unui Cub Cu Muchia De 13 Cm Este De ..... Cm Parati.
Afla Ce Ai De Facut Ca Sa Poti Lucra In Cariera Aleasa(avocat).Informeaza-te: -ce Cursuri Trebuie Sa Urmezi
La Un Concurs Se Acordă 8 Puncte Pentru Fiecare Raspuns Corect Si Se Scad 2 Puncte Pentru Fiecare Raspuns Greșit. Fiecare Concurent Trebuie Sa Răspunda La Câte
CORONITA PENTRU UN DISCURS FRUMOS! Termin Clasa A 4-a Si Am Nevoie De Un Discurs (cateva Cuvinte) De Ramas Bun! Cat Mai Frumos, Cu Atat Mai Bine!
Se Considera Functia F:R Cu Valori In R ,f(x)=x-2. a)calculati F(2). b)reprezentati Grafic Functia F Intr-un Sistem De Coordonate XOy.
In Doua Vase Sunt 100 L De Lapte. Daca Se Muta Din Primul In Celalalt 9 L, Obtinem Relatia : I = II : 4. Ce Cantitate De Lapte A Fost Initial In Vase?
Ce Inseamna Impartire Administrativa
Intr-un Hexagon Regulat De Arie 36 Radical Din 3 Cm La A Doua Se Inscrie Un Cerc.Aflati Raza Cercului. Va Rog Am Nev Si De Figura !!! Ajutatima!! Du Coronita!!
Vreau Si Eu O Compunere Cu Ortogramele Sa,s_a,sau,s_au,într_o,intr,_un,dintr_o,dintr_un,printr_o ,printr_un.va Rog Mult Dau Puncte Sau Coroana
O Compunere Despre Animalul Preferat.