RO Study
👤
Cristiana47
Cristiana47
13-12-2016
Engleza
a fost răspuns
Helppp!Va rog frumos!!! urgenta!
Răspuns :
Missblackpearls
Missblackpearls
13-12-2016
Was
Was raining
Walked
Were running
Reached
Had
Didn't seem
Felt
Turned
Saw
Wore
Was
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza, In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor : *******C-o Moarte, Spuse Leul, Si Leii Sunt Datori,/ Dar Eu, Lovit De Tine, Mor Azi De Doua Ori.******* Vers
Dati-mi Exemplu De O Poiezie Despre Invierea Domnului De 4-5 Colonite Repede Va Rog Dau 30 Puncte
Care Sunt Cele Mai Mari Orase Din Romania?
Buna Sunt Elena , Va Rog Imi Puteti Face ( Nu Copia ) O Poezia Cat Se Poate De Frumoasa Despre Iepuras ( Iepurasul De Pasti ) Si Daca Se Poate Sa Fie Lunguta .
Construeste Enunturi Cu Verbele : A Crede A Vedea A Spune A Hotari A Dansa .Timpul:a) Prezent,b) Trecut:imperfect Perfectul Simplu Perfectul Compus Mai Mult Ca
Ei,vezi,ma Rog,ce Natarau! Ce Rol Au Virgulele?
Analizati Sintactic Si Morfologic Cuvintele **a Acestor Munti** PS: Analiza Se Face Separat, Adica *a Acestor*,si Dupa *munti* Sau Se Pot Analiza Impreuna?
Alfabetul Spaniol Doresc Sal Mi Aratati
Noteaza Denumirea Vaselor Sangvine Descrise In Enunturile De Mai Jos 1)Vase In Care Singele E Pompat Din Inima 2)Vase Care Aduc Singele Spre Inima 3)Cele Mai Mi
Ana Si Dan Au Rezolvat Probleme De Matematica.In Timp Ce Dan Rezolva 4 Probleme,Ana Rezolva 5 Probleme.Cate Probleme A Rezolvat Fiecare Daca Inmpreuna Au Rezolv