RO Study
👤
Alless
Alless
13-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 8 .
Multumesc!
Răspuns :
Cristinaclim420
Cristinaclim420
13-12-2016
a= 2 supra 1 +3 supra 5 ( aducem la acelasi numitor )
=10 supra 5 + 3 supra 5 = 13 supra 5
b= 2 la puterea 6 : 2 la puterea 6 +1
= 2
a -b
13 supra 5 -2 supra 1
( aducem la acelasi numitor ) = 3 supra 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tranformati Intrebarea In Propozitie Afirmativa Si Apoi Negativa: Did It Rain Yesterday? VA ROG!!
Din Cele 24 De Lavete Cumparate De Bunica Au Fost Folosite Un Sfert Pentru Curatarea Locuintei. Cate Lavete Au Ramas Folosite?
Bună Mă Puteţi Ajuta La Următorul Exerciţiu? Cititi Urmatorul Punct De Vedere : Descoperin Adaverul, Vitoria Verifica Implicit Armonia Lumii: Afla Ceva Mai Mult
Fie Functiile F,g:R-->R,f(x)=x²+2mx+m²,g(x)=x. Determinati Valorile Reale Ale Lui M,pentru Care Graficele Functiilor F Si G Au Un Singur Punct De Intersectie
1)am Citit Trei Sferturi Dintr-o Carte Si Mai Am De Citit 28 De Pagini . cate Pagini Are Cartea ? rezolvati Prin Intrebari . mai Am Inca Una
Un Text Argumentativ Despre Importanta Studiului Literaturii Nationale
Flagelate Si ..............,..............,................ Sunt .....................,doatege Au Nucleu............,spre Eosebire De.................. ........
Exxplicati Urmatoarea Situatie!! 32 De Tineri De 20 Si 34 De Ani,timp De 24 De Saptamani Au Primit O Alimentatie Care Acopera Numai 50% Din Necesitatile Energet
Urgent Va Rog Din Suflet E Pt Maine : FIE 5 NUMERE NATURALE . PRIMELE DOUA SUNT CONSECUTIVE IMPARE , URMATOARELE DOUA AU SUMA 152 , IAR AL TREILEA ESTE CU 12 MA
Restabiliti Cuvinte In Alta Ordine Incat Sa Devina O Propozitie Corecta. Valenciano-entonces-la-habia-probado-olga-nunca-hasta-paella