RO Study
👤
Nicolle111111
Nicolle111111
12-12-2016
Limba română
a fost răspuns
pls ex 4....dau coroana
Răspuns :
Cojocaru18
Cojocaru18
12-12-2016
Exercitiul 4.
Stiu-stii;
Cred-crezi;
Auzii-auzii;
Vin-Vii;
Ascultam-ascultai;
Am alunecat-ai alunecat;
Voi avea-vei avea;
Scrisei-scrisei
Sper ca te-am ajutat:-)
Answer Link
Nicolerusu
Nicolerusu
12-12-2016
tu știi/tu crezi/tu auziși/ tu vii/tu ascultai/tu ai alunecat/tu vei avea/tu scriseși
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Bloc Sunt Apartamente Cu 2 Odai Si Cu 3 Odai.Sa Se Determine Numarul De Apartamente Cu 2 Odai Si Cu 3 Odai,daca Se Stie Ca In Total In Bloc Sunt 60 Apar
In Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu M(<A) = 90 Grade, M( <B ) = 60 Grade, AD⊥BC, D∈(BC) Si E Mijlocul Lui [BC], Aratati Ca:a) ΔABE Este Echilateral;b) Aflat
Un Patrulater Abcd Are Laturile Ab=4cm, Bc=7 Cm ; Cd = 10cm ; Da = 12cm Care Este Perimetrul?
AFLATI UN NR NATURAL CARE, ADUNAT CU SFERTUL SAU , ESTE EGAL CU 250 .
Sa Se Afle Suma A Trei Numere,stiind Ca Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este Egala Cu Diferenta Dintre Al Doilea Si Al Treilea ,iar Al Doilea Numar Este Eg
Indentificati Elementele De Portret Folosite In Realizarea FiguriiIndentificati Elementele De Portret Folosite In Realizarea Figurii Lui Mircea .* Din Scrisoare
Un Patrat Si Un Dreptunghi Au Acelasi Perimetru Perimettrul Dreptunghiului Este De 84 M Iar Latimea Este Cat Jumatate Din Lungime Afla:a) Lungimea Si Latimea D
O Scrisoare Catre O Prietena ?
Importanta Bacteriilor
Calculeaza Cantitatea De Substanta Si Masa Hidrogenului Care Se Elimina La Interactiunea A 36g De Apa Cu A)un Metal Monovalent;b)un Metal Bivalent