RO Study
👤
Gaby1234gaby
Gaby1234gaby
12-12-2016
Geografie
a fost răspuns
5 exemple de roci sedimentare
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-12-2016
bazalt , granit, argint !!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dialog Intre Pinguinul Apolodor Si Tuity
A)7 Saci Cantaresc Mai Mult Decat 3 Saci Cu 140 Kg.Cat Cantatesc 23 Saci? b)9 Copii Mananca 9 Inghetate In 9 Min.Cati Copii Mananca
5. Prezinta, In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnficiatia Versurilor: Trag, Intind, Dar Iau De Sama/Ca Sacul Sta Neclintit,/Caci Se Tragea Neunit.
Compunere De O Foaie De Caiet Mare Cu Titlul " Ce Pot Sa Fac Pt. A-mi Croii O Soarta Mai Buna" Repede
Laturile Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3,5,7 Iar Perimetrul Sau Este 120. Sa Se Afle Lungimile Laturilor Acestui Triunghi. Nu Mai Stiu Cu
Suma A Doua Numere Reale Este Egala Cu 5 Iar Produsul Lor Este Egal Cu 3. Aflati Numerele.
Va Rog Vreau Si Eu momentele Ubiectului A praslea Cel Voinic Si Merele De Aur Expozitiune Intriga Desfasurarea Actiuni Punctual Culminant Deznodamandul
Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungimea Egala Cu suma Numerelor 23 Si 25,iar Latimea De 2 Ori Mai Mica.Cat Mai Repede Va Rog!
37) Suprafetele Pistoanelor Unei Prese Hidraulice Sunt 3 [tex]cm^{2} [/tex], Respectiv 600 [tex]cm^{2} [/tex]. Ce Valoare Are Forta Care Apasa Pe Pistonul Mare
Ma Poate Ajuta Si Pe Mn Cineva Cu Un Referat Despre "Vegetatia Si Fauna Zonei Abisale"? Am Nevoe De 8-9 Pagini , Poate Contine Si Poze . Mersi Mult !