RO Study
👤
Tigrulinteligent
Tigrulinteligent
12-12-2016
Matematică
a fost răspuns
2000de ani inseamna ???
Răspuns :
Minciuf
Minciuf
12-12-2016
2000de ani inseamna doua milenii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Scoala Sunt 25 De Clase.in Fiecare Clasa Sunt Cel Putin 30 De Elevi Si Cel Mult 35 De Elevi.Aratati Ca Exista Cel Putin 5 Clase Cu Acelas Numar De Elevi.
Cate Laturi Are Un Con,un Cilindru Si O Sfera?
Hai Prieteni: Al3xis, D-ul Albatran, 102533, Cocirmariadenis,iakabcristina Etc. Haideți Ca Vreau Să Verific Dacă Știu Matematică.. Răspunsul Meu Este Că Sunt Nu
Fie ABC Un Triunghi Cu AB=AC=4 Cm .Daca Aria Triunghiului Este Egala Cu 4radical Din 2 Cm Pătrați , Aflați Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC.Urgent!
Va Rog Din Suflet Ma Puteti Si Pe Mine Ajuta Cu Exercitiile 16,17,18.dau Coroana.
Calculeaza Urmatorul Exercițiu. 20 Puncte+coroana!
Dacă Elevii Clasei Noastre Ar Sta Câte Doi În Bancă, Ar Rămâne Trei Elevi În Picioare . Dacă S-ar Așeza Câte Trei În Bancă, Ar Rămâne Patru Bănci Libere. Câți
Un Teren În Formă De Dreptunghi Are Lungimea De 5,5 M Mai Mare Decât Lățimea.Stiind Că Perimetrul Dreptunghiului Este De 71 M ,aflați Dimensiunile Dreptunghiulu
Dau Coroana.Va Rog Ajutati-ma Sau Macar Spuneți-mi Ce Sa Fac.
Un Corp Paralelipipedic Din Cupru (Pcupru = 8,99kg/cm3) Are Lungimea De 20cm Si Latimea De 10cm. Agatat De Un Resort Cu Constanta Elastica K=445 N/m Produce O A