RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Pajiştea pustie figura de stil sau nu
Răspuns :
Tofaneduard13
Tofaneduard13
12-12-2016
pajishte pustie este epitet
Answer Link
Andanemes1
Andanemes1
12-12-2016
Da este o figura de stil pentru ca este epitet care arată o însușire deosebita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 1 Selectează Din Text Şi Scrie În Tabelul Alăturat Substantivele Aflate La Cazul Acuzativ: Peste Fagi Cu Vârfuri Sure A Căzut Amurgul Rece. Înserarea Mută Tre
Rezolvați Evaluarea
2) Scrie Câte Un Cvintet Pentru Fiecare Dintre Cele Două Personaje. • Rândul 2 Conţine Două Însuşiri Ale Personajului (adjective). • Rândul 3 Este Format Din Tr
Bunaaa, Am De Facut Un Proiect In Care Sa Scriu Despre Simbolul Inima Si Am Nevoie De 10 Slide Uri, Momentan Am Doar 3 Si Mai Am Nevoie De Informatii
26. Rezolvaţi În R Următoarele Ecuații: a) (2) - (-√7) - 0) (3-√3)=× x"; B) / X² c) Razahvati În Multimea Numerelor Reale Nenule Următoarele Ecuatii: 37 URGENT
10 Un Cioban A Fost Intrebat Daca Are 100 De Oi. El A Spus Că I-ar Mai Trebui Incă Pe Atâtea, Plus O Jumatate, Un Sfert Şi O Oale Pentru A Avea 100. Câte Oi Ave
9. Suma A Trei Numere Consecutive Impare Este 4 305. Să Se Afle Numerele.(metoda Grafică)
Probabilitatea Ca,alegand Un Numar Natural De O Cifra, Aceasta Sa Fie Divizor Al Lui 15 Este
Funcţie Mplement Ce Arată Complementele Identificate Mai Sus? S Precizează Cazul Complementelor Identificate Exerciţiul 3. Subst Perso Miha Prep
Scrie Înmultultirile Reprezentate În Desenele Urmatoare