RO Study
👤
Izulica90
Izulica90
12-12-2016
Istorie
a fost răspuns
care erau limitele democratiei ateniene?
Răspuns :
Ioanatusa
Ioanatusa
12-12-2016
limitele demicratiei ateniene erau date de faptul ca metecii, femeile si slavii nu aveau dreptul sa voteze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Story About 100-120 Words That Starts With This Sentence: It Started To Rain Heavily.
Mulțimea De Soluții Reale Ale Inecuației Este :
Se Citesc Două Numere Naturale N1 Şi N2. Se Cere Să Se Calculeze Câtul Şi Restul Împărţirii Întregi Ale Celor Două Numere, Fără A Utiliza Operatori De Împărţire
Dă-i-o Este Considerat Un Cuvant Sau Doua?
Poate Sa Mi Explice Cineva De Ce Aceasta Reactie Nu Are Loc? E Dintr O Culegere De Probleme, Stiu Sigur Ca Nu Are Loc Reactia Insă Nu Inteleg De Ce...explicatii
4. Află Data La Care Guvernul Din Namibia A Declarat Meteoritul De La Ferma Hoba Monument național Dacă: a) Ziua Este Dată De Soluția Ecuației 2.21/1/1 X 0,(7)
Explicați Afirmaţia Următoare: „La Nivelul Intestinului Subțire, Alimentele Suferă Transformări Chimice”.
Determinați Numerele Naturale X Și Y Știind Că X Y Plus Y X Egal 44 Am Nevoie De Ajutor
Descoperim Textul Cu Lecturici! Pentru Fiecare Rezolvare Corectă Vei Primi Câte Două Puncte. Succes! Lecturici Sper Că Ai Citit Cu Atenție Cele Două Texte. Atun
104.sriturile Iepurasului Sunt Egale. De La B La C Face Cu 4 Sarituri Mai Mult Decat De La A La B. Ce Lungime Are O Saritura A Iepurasului