RO Study
👤
Iuliandaniel20
Iuliandaniel20
12-12-2016
Engleza
a fost răspuns
descriere despre pisica in engleza
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
12-12-2016
i have a beautiful cat. it is a cat with short ears. it has two colours :black and white. i call it Blackie. Blackie like to eat fish and meat. i play with it all day.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rea Cardio-respiratorieTestare FinalăTestare FCursurile MeleResuscitarea Cardio-respiratorieÎn Cazul Folosirii Padelelor Pentru Defibrilare, Se Recomfermă A Ace
Care Este Lucru Mecanic Total Efectuat De Un Generator Cu T.e.m De 12 V Pentru A Deplasa Printr-un Circuit Simplu 0 Număr De 10 La 21 Electroni? Va Rog Frumos
Am Nevoie Urgent Pana La 16:00 Media Mea Depinde De Tema Asta
Cheltuielile Cu Concursul Eurovision In 2012 Si 2013 Au Totalizat 56 Milioane Euro. In 2013, Suedia(tara Gazda) A Alocat 40% Din Cat A Alocat In Anul Precedent
Cum Se Face Media La Liceule De Arte (arhitectura) Daca Am Nota 9,50 La Desen Și La Evaluare 6,20 Știind Că 15% Contează Nota De La Evaluare Și 5% Este Media Se
'reactioneaza Mai Jos, Iar Support Ul Iti V A Raspunde Cat Mai Curand iar Ul De Acolo Se Scrie Iar Sau I Ar?
13 Aflați Numerele Raționale X Care Verifică Egalitățile:
Punctele B, D Ale Problemei, Doresc O Rezolvare Completă!
1. Imaginea Intr-o Lentila Convergenta Atunci Cand Obiectul Se Afla Intre Focar Si centrul Optic Este O Imagine: a)reala; Dreapta Si Micsorata; b)reala; Rasturn
2.indica Momentul Declanșării Bolii Lui Stephen Hawking.