RO Study
👤
Violeta2006v
Violeta2006v
11-12-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog mult ex 1 partea 2
Răspuns :
BiancaElena2001
BiancaElena2001
11-12-2016
sfertul numărului 3 la puterea a4 -5 la o =20
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Adjectivele Echivalente Urmatoarelor Locutiuni Adjectivale:luat De Suflet,batator La Ochi,al Naibii,cel Din Urma,tot Unul Si Unul,intr-o Ureche,de Isprav
Cum Se Analizeaza Un Adverb De Mod?
Analizeza Sintactic Si Morfologic Pronumele De Politete Din Textele : a) D-apoi Sa Avem Iertare , Luminarea Voastra , Ca Aceasta Mi-i Flacaul ... Care M-a Trimi
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa prezinti Impresiile Tale Legate De Participarea La O Sarbatoare Celebrata In Spatiul Public . VA ROG !
Intr-un Cos Sunt Cu 36 De Mere Mai Putine Decat In Altul , In Al Doilea Fiind De 3 Ori Mai Multe Decat In Primul Cos. Cate Mere Sunt In Fiecare Cos? (Probleme C
Stabileste Val. Morfologica , Funct. Sint Si Cazul Cuvintelor Subliniate.Vorbele lui m-au Suparat.Pe Dansii i-am Cunoscut La MareFratele Meu Este acela.Roadele
Care Este Masa Solutiei de Acid Clorhidric De Concentratie 36,5% Necesara Pentru Neutralizarea A 250 G Solutie De NaOH De Concentratie 20%
Va Rog Formati Niste Propozitii Cu : Chesea (vas Mic De Sticla, Din Cristal Sau Portelan In Care Se Pastreaza Dulceata),vestibul (hol), Policandru (candelabru).
Scrieti Cu Litere datele Cand Se Sarbatoresc:Ziua Nationala A Romaniei Si Ziua Unirii.
1) O Propozitie Cu Pron. Personal ,el' Sa Ai F.s De C.C.T Si C.C.L!