RO Study
👤
SarahMcl
SarahMcl
11-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Determinati cifra a stiind ca 3,45> 3,(a)
Răspuns :
GeorgeFTW
GeorgeFTW
11-12-2016
Prima cifra dupa virgula a primului numar este 4. Asta inseamna ca 3,45>3,(a) pentru a={0,1,2,3,4}. De ce si 4? Pentru ca 3,45>3,(4) adica 3,450>3,444.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Masa Cât Cântăreşte Un Cub Şi Cât Cântăreşte O Bilǎ? Indicații De Rezolvare: Scrie Datele Pe Două Rânduri, Aşezând Valorile De Acelaşi Fel Unele Sub Altele; Com
6. În Figura Alăturată Piramida Patrulaterà Regulată VABCD Are Muchia Bazei Egală Cu 6 Cm, Tg (VA, CD) = √2 Şi E Este Un Punct Pe Muchia Laterală VD. A) Arată
Dacă X/y=2/3 Atunci 2x+y/2y Este Egal Cu
774. La Aniversarea Zilei De Naştere, Mioara A Adus Un Platou Cu Ituri. Dacă Toți Colegii Ar Servi Câte 4 Bucăți, Ar Mai Rămâne 1 Bucată, Ar Servi Câte 3 Bucăți
Salariu Lunar Al Unui Angajat Constituie 11 740 De Lei.Calculati Suma Spre Achitare Daca Din Salariu Se Retine: (restul E Pe Imagine)
In Ce An A Fost Scrisa Cartea ,, Ben Liebt Anna''?
Salut.Am Avut Un Vis Foarte Dubios, Să Vi-l Povestesc.Deci Eram La Mine In Spatele Blocului Am O Parcare Și O Școală.Im Acel Vis Scoala Era Groapa De Gunoi Si P
Din Ce Substanta Se Obtine Aerul In Urmatoarea Reactie Nucleara X+1/0n---198/79Au+1/1H
Compunere Denumirea Dorința Mea Vă Rog Mult! 10-12 Propoziții Urgent Please
Sa Scoatem 5 Cuvinte Din Textul Izvorul Fermecat, Obiect,însușire Și Acțiuni?