RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-11-2014
Limba română
a fost răspuns
In poezia Grai Valah,ce metafora este prezenta?
Răspuns :
Ioneldulau7
Ioneldulau7
19-11-2014
in poezia grai valah este prezenta metafora "catuie de petale" sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva? CAZ Parlamentul Republicii Cipru Are O Singura Camera ( Camera Reprezentantilor). In Cipru Parlamentarii Acced In Parlament Prin Votul Ob
Alcătuiește Un Text De 13 Propozitii Și Sa Folosești Pronume De Intarire Pe Orice TemaVă Rog Mâine Am Evaluare Și Nu Am Reușit Să-l Fac Vă Rog Enorm
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvântul Un Să Fie, Pe Rând, Numeral Și Articol Nehotărât.
Toate Substantivele Din Propoziția Îmi Simțeam Pieptul Cuprins De O Mare Mulțumire Denumesc Ființe.Adevărat Sau Fals?
Produsul Dintre Nr 6 Supra 31 Si Diferenta Nr 2 1 Supra 5 Si 1 1supra6Va Rog Plsss
Problema : Calculează Volumul Acetilenei Necerare Pentru Obtinerea 156 G De Benzen .
Am Nevoie De Un Dialog Mic Intre Greiere Si Furnica Cu Numeralul Ordinal
Săptămâna Aceasta, Ema Si Matel Vor Să Cumpere Seminte Pentru A Semana Legume.Plicurile Cu Seminţe Au Preţurile Din Tabelul Următor:MorcoviSalatăCastraveti Ridi
Cvintet Pentru Cuvantul "catelul" Va Rog
12.Suma A Trei Numere Este 42. Dacă Din Fiecare Număr Scădem Acelaşi Număr, Obtinem 3,5,7Află Cele Trei Numere.Va Rog Frumos Dau Coroana Urgent!