RO Study
👤
Miaelsa
Miaelsa
11-12-2016
Germana
a fost răspuns
Mă puteți ajuta la ex 7 ?Nush csf.
Răspuns :
Rossew445
Rossew445
12-12-2016
scrie care este viata ta. unde te-ai nascut ... etc.,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Bine Sa Se Instaleze Textele Biblice/ Parabolele In Manualul De Limba Si Literatura Romana? Discurs. Va Rog! Lung Daca Se Poate. Dau Coroana!
Un Comerciant A Dus La Piață 46kgde Ardei Si 46kgde De Roșii. A Vândut În Prima Zi 27kg Ardei Și 27kg Ardei Roșii. Cate Kg De Legume Au Rămas Negândite?
Media Aritmetica A Patru Numere Este 12,53. Aflati Media Aritmetica A Primelor Trei Numere, Stiind Ca Al Patrulea Este 12,8
La Campionatul Sportiv Interscolar Participa 77 De Elevi La Handbalsi 54 De Elevi La Volei.stiind Ca Intr-o Echipa De Handbal Sunt 7 Elevi Iar Intr-o Echipa De
Construieste Un Enunt In Care Cuvantul Subliniat Din Structura Luand Usor O Carama Pe O Panta Sa Devina Adjectiv.cuvantul Subliniat Este Usor.O Propozitie Pliz
Scrie Poropoziţiile Schimband Numarul Verbului : S-a Apropiat , Au Recunoscut , Stătea.
Fractia Ordinara 11/6 Scrisa Ca Fractie Zecimala Este A) 1,8(3) B) 1,83 C) 0,18 D)1.833
Ajutati-ma Si Pe Mn Va Rog Frumos! scrieti-mi Si Mie Ecuatia Chimica La: acid Sulfuric Si Magneziu va Rog!
Cine Imi Poate Spune 2 Poezii Despre Iarna Care Sa Apartina Genului Liric (verbe Si Pronume La Persoana 1 Si A 2-a)??Doar Titlul Si Autorul. P.S. Daca Se Poate,
Referat Ce Opinii Am Despre Spania 3-4 Randuri