RO Study
👤
Supergirl
Supergirl
19-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna (sfâșietor) ?
Răspuns :
Stefaniablidea
Stefaniablidea
19-11-2014
are si sensul de ceva care rupe, dar si dureros
Answer Link
Cristinika
Cristinika
19-11-2014
Care sfâșie, care rupe în bucăți,dureros, jalnic,foarte trist,copleșitor, covârșitor
, tânguios....
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog !Am Mare Nevoie De Voi Toti!
Va Rog Ajutati Ma Pote Si O Coroana Am Pe Cineva Da E Pentru Duminica Ajutatima Cele Notate Cu Casuta VA ROG
Descopera In Careul De Mai Jos Numele A Cinci Președinți Ai SUA Din Perioada În Care Nicholas Stefanos A Imigrat In SUA Și Până În 1943
Triunghiul Abc Are Măsura Unghiului A De 60 De Grade AB De 4 Cm Si AC De 8 Cm.Daca BD_|_AC Aflati Aflati Lungimea Segmentelor AD Si DC
Va Rog! Repede!Ofer Coroana
La Un Concurs Primesti 2 Puncte Pt Un Raspuns Corect Si -5 Puncte Pt Un Raspuns Gresit. Dupa 20 Intrebari Am 19 Puncte. Cate Raspunsuri Corecte Am Dat?
Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile: L=0.03 Km,l=0.12 Dam Si H=3 Mai. Determinati Câți Litri De Apa Sunt În Bazin Daca Adancimea Ape
Bifeaza Raspunsul Corect:In Expeditiile Lor Columb Si Magellan Au Fost Sustinuti De Regele:a)Norvegieib)Anglieic)SpanieiVisul Lui Badea Cartan Era Sa Vada:a)Vat
Cum Se Rezolvă Acest Ex? Știu Că Pențile Celor 2 Drepte, Md1 Și Md2 Trebuie Sa Fie Egale
La Diferenta Numerelor 891 Si 672 ,adauga Suma Numerelor 125 Si 246 ,apoi Scade Diferenta Numerelor 542 Si 478