RO Study
👤
Raay
Raay
11-12-2016
Matematică
a fost răspuns
|3x-1|=9
|2x+3|=|6-x|
Răspuns :
PaulaD1
PaulaD1
11-12-2016
|3x-1| = 9=> 3x+1=9 sau 3x-1=9
deci vei avea 2 cazuri
la al doilea exercitiu vei avea 4 cazuri, pe acelasi principiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Precizează Tema Descrierii
Underline The Stressed Syllable In These Words. 1. Father 2. Mother 3. Brother 4. Sister 5. Teacher 6. Japan 7. Menu 8. Poland 9. Scotland 10. Information
Vă Rog Ajutați-mă Cum Aflăm Temperatura Unei Luni, Spuneți-mi Urgent!
Ana, Bianca Și Cristina Au Fiecare Câte Lei. După Ce Fiecare Dintre Cele Fete A Cheltuit O Parte Din Bani, Au Observat Că Sumele Care Le-au Rămas Sunt Numere
C1. In Diagrama Alăturată Se Ştie Că: KAOB = 60° Şi a) Desenează Unghiul COD, Astfel Încât Suprafata Corespunzătoare Aces- tuia Să Reprezinte 50% Din Suprafața
9. Transcrie, Din Textul Dat, Fragmentul În Care Se Prezintă Cum Îl Învie Fata Pe Harap-Alb. 10 Precizează (6 Puncte) Dintra Poconaiele Din Textul Dat Îl Apreci
2. Corectează Greşelile Din Enunţurile De Mai Jos: A. A Dus Jucării La Copii Am Copuleor B. N-a Mărturisit La Nimeni Ce Suferințe Are Nimamu.. C. I-am Mulțumit
Imaginează-ți Ca Ai Participat La O Expediție Montană.scrie O Pagina De Jurnal,de Minimum 150 Cuvinte,in Care Sa Relatezi O Întâmplare Petrecuta In Timpul Expe
1. F (dacă Este Falsă): a) Alege Răspunsul Corect. Încercuiește Litera A (dacă Afirmația Este Adevărată) Sau 8p (4x 2p) b) Verbele Sunt Predicative Când Pot For
Calculați (1+1/l11×1 2/9)^9 (3-1/3)^2×(9/8)^22/5÷(1/2-1/3)^2-14 2/5