RO Study
👤
Beatricebya
Beatricebya
11-12-2016
Matematică
a fost răspuns
B={y e N/24:y si 3y+1<25}
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-12-2016
B= {2 4 6 }
SPER CA TEAM AJUTAT
COROANAAA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text Argumentativ Despre Calea Care Te Poate Conduce Spre Reusita In Viata?
Pentru A Masura Temperatura Solului Agricultorul Foloseste Un Trmometru Cu Lichid . Scrie Denumirea Fenomenului Fizic Pem Baza Caruia Functioneaza Termometru
Trebuie Sa Realizez Un Text Argumentativ De 20, 30 De Randuri Despre "iubirea Ca Sentiment Inaltator Al Fiintei:
Familia Lexicala A Cuvantului Rosu
Suma A Trei Numere Este 716.primul Este Cu 59 Mai Mare Decat Un sfert Din Al Doilea Iar Al Treilea Este Dublul Primului Afla Numerele
Eseu Despre Importanta Lui Titu Mariorescu Si A Junimii In Cultura Romana. Spuneti'mi Cateva Ideei Pentru Ca Eseul Trebuie Sa Fie De 2 Pagini
O Poezie Care Sa Contina Metaforele Urmatoare,,eu Sunt O Culoare,tu Esti Tabloul; ,,eu Sunt O Voce,tu Esti Tacerea; ,,eu Sunt Un Poem Tu Esti Titlul; ,,eu Sunt
O Prisma Triunghiulara Regulata Are Ab=100√3 Cm² Si H=4 Cm.a) Aria Laterala A Prismeib) Volumul Prismei Rezolarile Complete, Va Rog Mult!
Ce Forta F Trebuie Aplicata Unui Corp De Masa M=2kg Asezat Pe O Suprafata Orizontala , Pentru A I Se Imprima O Acceleratie A=0,2m/s? Coeficientul De Frecare Din
SCRIE UN TEXT DE 3-4 RANDURI,IN CARE SA PREZINTI ATITUDINEA PERSONAJULUI-NARATOR FATA DE FIINTA PORTRETIZATA(CALISTRAT HOGAS,IN VALEA SABASEI)