RO Study
👤
Fulgerul11
Fulgerul11
11-12-2016
Engleza
a fost răspuns
va rog exercitiul 4 dau coroana
Răspuns :
Iftimiagheorghe
Iftimiagheorghe
11-12-2016
I want to buy some tomatoes and some plums .Take the umbrella and get in the car . My heart beats so fast.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Persoana A Treia
O Cofetarie Nu Inregistreaza Pierderi Dar Nici Profit Daca Produce Prajituri La 5 Lei Pe Kilogram Cofeari Inchiriazab Un Spatiu Cu O Chirie Lunara De 650 Lei Si
Aflati Xa) X+2|x+11b) X+3|4x+24c) 2x+1|3x+6Am Nevoie Urgent! Dau Coroana
VA ROG EU FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROOOOOGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ferma Agro Manta , Înființată În Anul 2014 , Are Drept Specific Creșterea Bovinelor A Ovinelor Și A Porcilor , Și Ocupă O Suprafață Totală De 320 Ha. Suprafața
Peter Are O Turmă De 1 632 De Capre Albe, Negre Şi Maro. Ştiind Că Albe Şi Negre Sunt1 200, Iar Negre Şi Maro Sunt 832, Află Câte Capre Sunt De Fiecare Fel.
Poate Cineva Sa Imi Spuna Despre Radacina Digitala A Unui Numar? Ma Interesează Cat Mai Multe Detalii. Dacă Nu Va Rog Sa Imi Spuneti Unde Sa Caut.
Se Dă Triunghiul ABC. Fie Punctul E Simetricul Lui B Față De Mijlocul Segmentului (AC). Demonstrați Că AE Paralel Cu BC. Urgent!!!!!! Dau Coroană Și Inimă Și 5
Bună Dau Coroană Și Mă Abonez Vă Rog Ajutațimă! (Și Puteți Să Faceți Rezolvarea Pe Foaie Vă Rog) 18 B)
Ultima Cifră A Numărului [tex] {2}^{2013} [/tex]estedau Coroanaaaa