Răspuns :
Pai folosim formula [tex] (a-b)^{2} [/tex]=[tex] a^{2}-2ab+ b^{2} [/tex]
si la a doua (a-b)(a+b)=[tex] a^{2} - b^{2} [/tex]
Si mai tinem cont si de faptul ca minus in fata parantezei isi schimba semnul
Si o sa ne dea
2-2[tex] \sqrt{6} [/tex]+3-2+1+[tex] 2\sqrt{6} [/tex]
-[tex]2 \sqrt{6} [/tex] se reduce cu [tex] 2\sqrt{6} [/tex]
si o sa ne ramana
2+3-2+1=4
si la a doua (a-b)(a+b)=[tex] a^{2} - b^{2} [/tex]
Si mai tinem cont si de faptul ca minus in fata parantezei isi schimba semnul
Si o sa ne dea
2-2[tex] \sqrt{6} [/tex]+3-2+1+[tex] 2\sqrt{6} [/tex]
-[tex]2 \sqrt{6} [/tex] se reduce cu [tex] 2\sqrt{6} [/tex]
si o sa ne ramana
2+3-2+1=4