RO Study
👤
Aaa70
Aaa70
10-12-2016
Chimie
a fost răspuns
toata pagina
plz repede
Răspuns :
Ungureanugeorg1
Ungureanugeorg1
10-12-2016
am fct pt pag asta apropo pe 30 nul.am stiut si la 31 am fct pt toate straturile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1p)(b) O Persoană Cheltuie O Sumă De Bani În Trei Magazine Astfel: În Primul Magazin Cheltuie 5/12 Din Întrega Sumă, În Al Doilea Magazin Cheltuie 9/14 Din Res
(1p)(b) O Persoană Cheltuie O Sumă De Bani În Trei Magazine Astfel: În Primul Magazin Cheltuie 5/12 Din Întrega Sumă, În Al Doilea Magazin Cheltuie 9/14 Din Res
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Gaseste Pe Baza Textului Explicatiile Potrivite Pentru: SE BUCURA DE BUCURIA TA:LUMINA DE PE CHIPUL BUNICII NU VINE DE AFARA:PLOAIA ADAUGA UN RAND DE PERDELE FE
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter