RO Study
👤
Pitic1000
Pitic1000
10-12-2016
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna linia verticala
Răspuns :
Andreea1045
Andreea1045
10-12-2016
linie pozitionata de sus in jos
Answer Link
Crystiana1
Crystiana1
10-12-2016
Linia verticală= | :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajuta-ma Si Pe Mine Cu O Problema diferenta A Doua Numere Este 204.daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Obtinem Catul 8 Si Restul 1 .aflati Numerele
Imi Puteti Da Varianta Corecta Va Rog?-J'ai Pris Ma Première Leçon De Diction: La Semaine Prochaine/ Cette Semaine/ La Semaine Passée.-Il Doit Choisir Les Costu
„Sa Guvernezi Inseamna Sa Prevezi”- Adolphe ThiersCe Ar Trebui Sa „prevada” Guvernantii Intr-un Stat?
SAl . Io Sunt Nou Aici . Voi Incerva Sa Va Ajut . Si Sper Ca Si Voi Sa Ma Ajutati Pe Mine . Succes Tuturor . .
Vreau Si Eu 4enunturi Cu Cuvantul Fata Zglobie
Scrieti-mi Un Articol Din "Conventia Drepturilor Copilului" ...Va Rog !!
Precizati Pronumele Demonstrative Si Adjectivele Pronominale Demonstrative Si Functia Lor Sintactica. A) Spre Marea Uimire A Celor De Fata, El Spunea Din Cuvant
Puteți Să-mi Răspundți Și Mie URGENT Vă Rooooog La Următoarele Întrebări: 1)Care Este Cel Mai Mic Stat Din Uniunea Europeană?2)Care Este Statul Din Uniunea Euro
Calculati Probabilitatea Ca, Alegand La Intamplare Un Numar Natural Din 3 Cifre,produsul Cifrelor Acestuia Sa Fie Egal Cu 3.
Scrie O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Subiectiva,introdusa Prin Conjunctia Subordonatoare daca.