RO Study
👤
Cyntia2006
Cyntia2006
10-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se gaseste ultima cifra a unui nr?
Răspuns :
Bbjohnnyy51
Bbjohnnyy51
10-12-2016
print puterile bazei impartite la din cat in cat se repeat DACA e cu rest la cat e restul we alege ultima cifra
la puteri se ia doar ultima cifra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere In Franceza Cu Titlul ''Projets De Vacances'' In Franceza In Care Sa Folosesc Viitorul .Am Nevoie Rapid.Multumesc.
Pentru Sistemul In Echilibru:PCl5 (g)= PCl3(g) + Cl2(g) Determinati Valoarea Constantei De Echilibru Kc , Stiind Ca PCl5 Are Initial CM=2mol/L Iar La Echilibru
Alcatuiti Enunturi Cu Ajutorul Verbelor:fulgera, Tuna , Trece,apare, Alergam,nu Avem.precizati Persoana,nr Partea De Propozitie.multumesc Frumos.
Scrie Cate Un Enunt In Care:a)sa Multumesti Mamei Pentru Grija Care Ti O Poarta. B)sa Saluti Cu Recunostinta O Prietena Care Te A Ajutat La O Tema. C)sa Soli
Cum Aflu Lungimea Diagonalei Unui Romb, Daca AB=BD=6 Cm?
Ce Inseamna Omograf?As Vrea O Explicatie Cat Mai Simpla Si Pe Acre Sa O Inteleg,si Un Exemplu.
Un Triunghi Echilateral Este Inscris Intr-un Cerc De Raza 6 Cm. Aflati Aria Triunghiului.
Va Rog, Ma Ajutati Cu O Compunere Imaginara Petrecuta Pe Planeta Venus?
Un Biciclist Si-a Propus Sa Parcurga Un Traseu In Trei Zile. In Prima Zi A Parcurs 1 Supra 2 Din Drum, A Doua Zi 2 Supra 4 Din Ce-a Mai Ramas, Iar A Treia Zi Ul
Salut, Îmi Trebuie Şi Mie Vreo Două Compuneri Scurte La Franceză Cu Subiectele "une Breve - O Ştire Scurtă" Şi "reclamation - Scrisoare" Mă Poate Ajuta Cineva,