RO Study
👤
Bossdebossdeger
Bossdebossdeger
10-12-2016
Fizică
a fost răspuns
cu cine este egala viteza
Răspuns :
Baciuvale
Baciuvale
10-12-2016
v=d/t
in care d este distanta parcursa iat t este intervalul de timp in care a fost parcursa distanta d
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Într-o Clasă Sunt 7 Băieţi Şi 21 De Fete. A) Băieții Din Această Clasă Sunt În Procent De ... B) Procentul Fetelor Din Această Clasă Este De ....
C С 1. Triunghiul ABC Din Figura Alăturată Este Dreptunghic În A, Iar AM Este Mediană (ME BC). Punctul M Este: A) Centrul Cercului Circumscris Triunghiului ABC
30. Se Consideră Unghiul A, Astfel Încât Măsura Sa Este Egală Cu Xº +44 unde X Este Număr Natural. Aflați Numărul X Pentru Care Unghiul A Ese a) Drept: b) Alung
Desenati Două Unghiuri Adiacente Complementare Şi Bisectoarele Lor. Aflaţi Măsura Unghiului Format De Bisectoarele Lor.
Identifică In Poezie Perechi De Rime: Ex: Şugubeaţă - Dimineaţă, Mic-nisip. DAU COROANA!!URGENT!
S=2 La Puterea N-1+2 La Puterea N-2+2 La Puterea N-3+.........+1 Va Rogg!Dau Coroana!
180 De Grade Impartit La 16 Gradedau Coroana ,inima Și 5 Stele Plsssss
Ajutatima Va Rog Repede Toate 3
Calculati: 2 La Puterea 5 - 3x{3x7-2x(6 La Puterea 2 -2 La Putearea 3):4}+1 La Puterea 123 am Nevoie Repede Va Rog!
Compune O Problemă Prin Adunare Și Scădere Cu Păpuși 40 De Lei Și Revista 15 Lei Bună Ziua Am Nevoie De Ajutor Cu Așa Problema