RO Study
👤
Doina8
Doina8
10-12-2016
Matematică
a fost răspuns
3/5:0,6+1,2^2:1/0,(3):0,2=
Răspuns :
FlorinaSolcanu
FlorinaSolcanu
10-12-2016
Trebuie puse numele puse sub alta forma, de acolo ordinea efectuarii operatiilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoe De Propozitii Cu Daca Spunetimi Cite Va Vin Im Minte Sunt Disperata Helpp
Indica Rolul Catimei In Structura Mă-mbată!
Cum Se Numesc Locuitorii Din Târgu-Neamț , Târgu-Jiu , Slatina , Turnu-Severin , Roșiorii De Vede , Râmnicul Sărat ?
Heii..am O Intrebare :D Voi Cei De Aici Cum Ati Invatat Spaniola? Voi Pleca In Spania In Viitorul Apropiat Si Imi Trebuie Urgent.va Rog..caare Se Ofera Cu Niste
In Trapezul Dreptunghic ABCD,m(unghiului A)=m(unghiului D)=90 De Grade,AB II CD,m(unghiului B)=50 De Grade Si [BC]≡[CD].Calculati Masurile Unghiurilor BCD, BDA
La Biblioteca Județeana In Prima Luna A Anului 2.007 S-au Înscris 2.279 Băieți Si 1.998 Fete In A Doua Luna S-au Mai Înscris 136 Băieți Si 587 Fete . Cați Copii
Precizeaza Antonimele Urmatoarelor Cuvinte:a Aduna= A Se Bucura=a Centraliza=
Ma Ajutati Va Rog La Urmatorul Exercitiu La Latina. Traduceti Urmatoarele Propozitii: Poetae Minervam, Patronam Athenarum Cantant. Ante Statuam Minervae Sumus.
Ce Inseamna Cuvintele:tranzactie,detalii,argument,abilitate,plafonul,opulenta,a Persevera,malitios,insolent
Un Patinoar Este Format Din Un Dreptunghi ABCD Si Semicercurile De Diametre AD Si BC ,AB=40m Si BC = 30 M . a)Calculati Lungimea Gardului Ce Înconjoară Patinoar