RO Study
👤
Pisicutadestapta1
Pisicutadestapta1
09-12-2016
Biologie
a fost răspuns
Plantele sunt vietuitoare ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-12-2016
Da plantele sunt vietuitoare !!!! ....
pentru ca au viata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Corp Cu Masa De 27 G Este Suspendat De Un Resort Cu K=100N/m .Care Este Alungirea Resortului ? Se Da G=10N/kg .
Completeaza Propozitiile Date Cu Informatii Ein Textul Perla Si Punctul De Antonia Maria Ilies O Invatatoare Le Vorbea Celor Mici Despre..... .Briana O Fetita
Transcrie O Enumeratie Din Textul Popa Duhu De Ion Creanga. Din Primul Alineat! Va Roog!!! <3
Fie Functia F:R=>R, F (x)=x Radical 2 - 1 .Aflati Valoarea Functiei F Pentru X=-2 Radical 2
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Inaltimea Egala Cu 12 Cm Si Apotema Egala Cu 8 Radical Din 3.Determinati Pozitia Unui Punct M Pe Muchia VA Astfel Incat Ar
Astazi Temperatura Este Cu 3°C Mai Mare Decat Cea De Ieri.Cate Grade Sunt Astazi,daca Ieri Au Fost -5°C ?
Va Rog Mult ! Dau Coroana ! Eu Am Rezolvat Jumatate Din El... Dar Nu Stiu Ce Efect Stilistic Si Figuri De Stil S-a Obtinut.....Exercitiul Suna Asa: Transformat
Sa Se Expliciteze Functia F:Acu Valori In R In Cazul A=[-2;2] Si F(x)=[x*x]
Care Este Diferenta Dintre Pronumele Personal La Cazul Genitiv Si Adjectivul Pronominal Posesiv?
În Triunghiul ABC AB=3cm BC=6cm, AM Este Mediana, M Aparține BC Si AM=3cm.Atunci Masura Unghiului (MAC)=...