RO Study
👤
Tudoseeliza
Tudoseeliza
09-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Care este opusul cuvantului rebel?
Răspuns :
GiurgiuRazvanMarian
GiurgiuRazvanMarian
09-12-2016
Cuminte cred sper ca te-am ajutat
Answer Link
Superstar9549
Superstar9549
09-12-2016
Rebel-cuminte,ascultator,intelegator.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tara Romaneasca Este Acelasi Lucru Ca Tara Munteneasca ?
De Ce Izotermele Din Zona Temperata Deseori Au O Configuratie Concentrica Ori Meridionala Si Nu Doar Latitudionala?
12 Propozitii Cu Verbul "to Be" La Simple Past (4 Negative/4 Afirmative/4interogative)VA ROOOG
Scrie Un Numar Care ;a) Este Format Numai Din Zeci b) Are Cifra Unitatilor Cu 1 Mai Mare Decat Cea A Zecilor
Vreau Sa Imi Spuneti Altitudinile Unitatilor De Relief:Delta Dunarii,Campia Siretului,Campia Vingai,Podisul Somesan,Depresiunea Maramuresului,Depresiunea Brasov
Ex Mate Clasa A 10 A : 1. [tex] \sqrt[3]{3x+2} = 2[/tex] 2. [tex] \sqrt{x-2} + X = 4 [/tex] 3. [tex] 5^{2} = \frac{1}{25} [/tex] 4. [tex] 2^{x} +
Unghiul Diedru:Cum Aflam Unghiul A Doua Plane?
Deci Scrieti In Zece-cincisprezece Randuri O Povestire ,, Povestire Neobisnuita " Amuzanta, Al Carui Personaj Sa Fiti Chiar Voi ( Dati-mi O Idee Pe Care Sa O Po
Suma A Doua Nr Este 132.impartind Suma Nr La Diferenta Lor,se Obtine Citul 5 Si Restul 12.care Sunt Nr?
Fie Punctele M,N,dreapta D Si M' Si N' Respectiv Proiectiile Ortogonale Ale Lui M Si N Pe D.Arata Ca Daca M'N' Congruent Cu MN,atunci MN Paralel Cu M'M'.