RO Study
👤
Raresa1
Raresa1
09-12-2016
Limba română
a fost răspuns
enunt cu stele palide
Răspuns :
FLOAREATEAJUTA
FLOAREATEAJUTA
09-12-2016
Cerul e plin de stele palide.coroana?
Answer Link
IFlory31
IFlory31
09-12-2016
Multe stele palide lucesc pe cer. Perdeaua noptii este umpluta cu stele palide. Noaptea se ivesc stele palide pe cer.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Ipotenuza De 4 Cm. Aflati Aria Triunghiului
Ma Poate Ajuta Cineva La Acest Ex Please Chiar Nu Stiu Va Rog...
"Nu-i Prea Mare,nu-i Prea Mic,Cam O Sută Vreau Sa Zic.Are Cifre DiferitePe-n Doua-l Faci Pe Nesimtite.Fără Rest Si Fara StresAcest Număr L-am Ales.Altul Mai Mar
Comentarea Semnificației Unor Figuri De Stil Relevante Pentru Mesajul Exprimat (minimum Doua) Din Poezia "Fetica" De Tudor Arghezi. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Numeste Procedeul De Formare Al Cuvintelor Neomenesc Si Numai.
O Cincime Dintr-un Metru Si Cu O Septime Din 49 Cm Sunt Egale Cu Cati Decimetri? a 27 B 2,7 C 37 D 3,7 Dm
1 Kg De Banane Costa 4,35 Lei, Iar Unul De Portocale Costa 2,98 Lei. Maria A Cumparat In Total 7 Kg De Fructe ( Banane Si Portocale ) Platind In Total Suma De 2
Salut! Am Inceput De Putin Timp Sa Lucrez In C++ (Acum Trec A Noua) Si Am O Intrebare! Daca Am Mai Multe "if-uri" Pot Face Un "else" Pentru Toate Si Daca Da Cum
Cuvântul O Din Structurile ,, Se Oprește O Birja. Și Suna O Data. Are Următoarele Valori Morfologice: A) Numeral Cu Valoare Substantival, Adverbial. B) Numeral