RO Study
👤
Marta17
Marta17
09-12-2016
Matematică
a fost răspuns
COROANA!!!2+(2:2+2:2+2:2):2=?
Răspuns :
BogdanilaPopDanila
BogdanilaPopDanila
09-12-2016
2+(1+1+1):2=2+3:2=??? ceva cred ca e gresit
2+[(2:2):2+(2:2):2+(2:2):2]=2+(1:1+1:1+1:1)
=2+3
=5 asta e a doua metoda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
EVALUARE D. Solul. I. Incercuiţi Răspunsurile Corecte Din Enunturile De Mai Jos: 1. In Categoria Factorilor Cosmici Se Includes A. Vântul; B. Lumina; C. Precipi
Va Rog Ajutați Ma Urgent!!! Ofer 35 Pct
2. Scrie: • Un Enunt Afirmativ Si Unul Negativ,. •replica Prin Care Tatăl Încearcă Să-i Împace Pe Copii, •fragmentul In Care Este Prezentată G
III. Scrie A (Adevărat) Sau F (Fals) In Dreptul Fiecărei Afirmatii De Mai Jos, Apoi Reformulează-le Pe Cele False, Astfel Încât Ele Să Devină Adevărate.
Determinati Nr Nat Cuprinse Intre 2000 Si 5000 Care Impartite La 28 49 Si 35 Dau De Fiecare Data Restul 10 Si Caturi Nenule
Din Textul O Locomotivă Și O Gară După Tudor Arghezi Scoate • Sentimentele Emoțiile Și Trăsăturile•legătura Cu Experiența Proprie•concluzii Mesajul Textului
10 Enunțuri Cu C-aș Va Rooog Dau 20 De Puncte
Citește Cu Atenţie Enunţurile, Apoi Răspunde Cerintelor. A) „Am Iesit Din Sat. Soarele A Zvântat In Pripă Câmpul Năpădit De Ape. Crăpături Adânci În Care Sclipe
Calculați Trei Numere Raționale A,b,c Știind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,6,7 Iar Media Lor Aritmetica Este 75 Va Rog Am Nevoie Urgent
Care Este Rolul Apei In Alimentație?