RO Study
👤
123iulian0
123iulian0
19-11-2014
Limba română
a fost răspuns
5 enunturi cu cuvantul doina
Răspuns :
Ioaioanasavin
Ioaioanasavin
19-11-2014
O doina trista se auzea de printre vaile muntilor .
La apus baiatul i-a cantat o doina.
Doina cea de jale mi-a umplut sufletul de tristete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos,îmi Va Pune Notă La Asta,am De Realizat O Întâmplare Imaginară Al Cărui Protagonist Să Fie Un Personaj Fantastic.
Daca Doua Unghiuri Ale Unui Triunghi Au Masurile De 54de Grade Si 72 De Grade,atunci Cel De-al Treilea Unghi Are Masura De
Cate 5propozitii Dezvoltate Cu Cuvintele Cel Ce-l Sar S-ar Mia Mi-a Ai A-i .va Rog Dau Coroana
7. Transformați 3 Dam Cubi În:c) Cm Cub . P.S La Sfârșitul Culegerii Scrie Că Dă 9000000000 Vreau Rezolvarea.8.Transformati 10279 Cm Cubi În:a) Dm Cubi. B) M Cu
Cititi Textul Si Raspundeti La Urmatoarele Intrebari Dau COROANA+14 Puncte!!
Inaltimea Triunghiului Echilateral Cu Perimetrul Egal Cu 12 Cm Este Egala Cu .....(am Nevoie De Calculul Complet)!!!!!!!
Scrie Un Text Despre O Calatorie Imaginara De O Pagina.Organizeaza Ideile Incepand Sa Raspunzi La Urmatoarele Intrebari:cand Se Intampla? Unde Se Intampla? Cine
La Cabana Piatra Arsa Au Fost Cazati 63 Adulti Si Copii In Total . Impartind Numarul Copiilor La Numarul Adultilor Se Obtine Catul 2 Si Restul 3 . Cati Copii Au
DAU COROANA!!!vreau O Compunere Petrecuta In Timpul Unei Ore De Sport Minim 13 Randuri
Exercitiu Sase Va Rog