RO Study
👤
Dede1
Dede1
19-11-2014
Limba română
a fost răspuns
imiu dati un ex de pleonasm?
Răspuns :
Jjessica
Jjessica
19-11-2014
urca sus...............................
Answer Link
CarMina03
CarMina03
19-11-2014
urca sus
coboara la vale
mergi inainte
inghet de frig
mos batran
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Gaini Albe Si Negre 2pe5 Dintre Ele Sunt Albe Si15 Negre Cate Gaini Am In Total
O Propozitie Cu Cuvântul Semantic Care Sa Aiba Sensul (care Tine De Sensul Cuvintelor)
Realizati Un Referat Cu Titlul ,, Cultura Si Civilizatia Romană''. ( O Pagina De Caiet Studentesc)Va Rog Sa Ma Ajutati. Imi Trebuie Urgent!
Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(m, -1) Este Situat Pe Graficul Functiei F : R-R, F(x)= -2x+5
O Sarma De Aluminiu Cu Masa De 5g Se Introduce Intr O Solutie De Sulfat De Cupru(II) 1M. Dupa Reactie,sarma Cantareste 6,38 G. Determina Cantitatile De Metal Di
Am Nevoie De Cineva Care Sa-mi Scrie Cu Diacritice Un Eseu Facut De Mine.Ma Poate Ajuta Cnv ?
La Casa De Schimb Valutar ,un Operator De Schimb Avea In Fiset 5.500 Eur. Primul Client A Cummaprat 450 Euro,altull A Schimbat 1.450 Euroi,iar Al Treilea
Am Nevoie De Un Discurs Pentru Sfarsitul De An Scolar.Sunt Clasa A 7a Si Imi Trebuie La Primirea Cheii De La Clasa A 8 A
Discurs In Care Sa Contina Sentimente In Cei 4 Ani De Scoala Pt Doamna Inv Multumesc !!!!!!
Ce Reprezinta Luna Si Stelele In Gandirea Populara ?