RO Study
👤
Jessica282
Jessica282
08-12-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu CE-I APÃREA
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-12-2016
Flamanzila minca tot ce-i aparea in cale.
Answer Link
Bibiiiiiiiii
Bibiiiiiiiii
08-12-2016
l s a speriat de ce i aparea in fata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Producător A Vândut La Piață 1200 Kg De Mere Cu 2 Lei/kg ,3 Lei/kg Și 4 Lei/kg, Pe Care A Încasat 3300de Lei.Știind Ca Producătorul A Avut Cantitatea egală D
Fie Multimile A={x Apartine Q| X=2 La Puterea A , -2 B={y Apartine Q| Y=3 La Puterea B-3 , 2 < Sau Egal B <5} Determinati Multimile A
Care Erau Alea Cu Sinus Egal Cu Cateta Opusa Pe Alaturata Sau Ceva De Genu Intr.un Triunghi Dreptunghic? Dar La Toate Spuneti.mi Va Rog (sin, Cos, Tg, Ctg)
Indicati O Situatie In Care Frecventa Respiratorie A Unui Tanar Poate Creste Peste Valoarea Peste Valoarea Normala
Cum Fac O Compunere Cum As Vrea Eu Sa Fie Vacanta De Vara ?
Calculati Masa De Substanta Dizolvata Necesara Pentru A Obtine: A)500 G Solutie 40%.
Cine Stie Sa O Rezolve?:)))
Ionut Are O Cutie Cu Creioane Colorate,iar Liviu Are Doua Cutii De Acelasi Fel.Cate Creioane Colorate Are Liviu?
In Trei Lazi Sunt 168 Kg De Fructe .In A Doua Lada Sunt De Doua Ori Mai Multe Decat In Prima Lada Si De 2 Ori Mai Putine Decat In A Treia Lada .Cate Kg De Fruc
Nu Stiu Cum Sa Fac Ca In Prima Paranteza, Sa Aduc La Acelasi Numitor. Prima O Amplific Cu X+2 , A Treia Cu X-2 , Iar La A Doua Stiu Ca Trb Sa Modific Niste Semn