RO Study
👤
Denis1029
Denis1029
08-12-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
in ce an a avut loc actul marii uniri
Răspuns :
GDFDB
GDFDB
09-12-2016
A avut locul in anul 1918
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie Cu Un Predicat Nominal Cu Nume Predicativ Exprimar Prin Pronumele Personale Ele
Cuvant Cu Sens Asemanator Pt.se Intalni
La Concursul De Desen Participa Echipe Formate Din 3 Copii.pentru Premii Am 24 De Cutii De Acuarele Si 18 Cutii Cu Carioci.as Vrea Ca Fiecare Copil Din Echipa
50 PUNCTE. In Ext Trg Echilateral ABC Se Construieste Patratul BCDE ,cu BD= 6 Rad Din 2 .Notam Cu O Centrul Cercului Circumscris Triunghiului ABC. Calculatia Ar
Am Si Eu O Problema In C Va Rog, Doar Cu Biblioteca Iostream : Cerinţa Se Dau Două Numere Naturale Nenule. Să Se Verifice Dacă Cele Două Numere Au Exact Aceiași
Ce Importanta Are Fiecare Persoana Alegerea Profesiei? VA ROG MULT IMI TREBUIE URGENT
Alcatuiti Cate Un Enunt In Care Complementul Sa Rasunda La Una Dintre Intrebarile De La Cine?,pentru Cine?,cui?,si Sa Fie Wxprimat Prin Pronume Personal Va Da
Potriveste Complementele Corespunzatoare Intrebarilor A ) ..........( Unde ) Padurii ..................... (cand ) Infloresc Ghioceii b) ..........(cum ) Va
Hey! Am De Facut O Compunere Descriptiva La Romana Despre O Insula De Sticla Si Nu Stiu Ce Sa Mai Scriu. M-as Bucura Mult Daca M-ati Putea Ajuta multumesc ! :*
60 Reprezinta 3/11 Din Nr.mieilor Dintr-o Turma.Cate Oi Erau, Daca-n Total Se Puteau Numara 500 De Capete?