RO Study
👤
Nyko4
Nyko4
08-12-2016
Matematică
a fost răspuns
predecesorul lui 50 este 49
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-12-2016
predecesorul lui 50 este 49
da este wcesta este ..
Answer Link
Urzealageorge
Urzealageorge
08-12-2016
Raspunsul este 50=49,si49=48
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Coordonatele Punctului De Intersecție A Graficelor Funcțiilor F:R → ℝ, F (x) = X-1 și G : R→ ℝ , G (x) = 3x-5
Calculeaza : (x+3)+(x-5)(x+5)... Este ?!
Un Vapor A Navigat Timp De 12 Zile Pana A Ajuns La Destinatie.La Fiecare 3 Zile Ancora Intr-un Port Pentru Aprovizonare Timp De 4 Ore.sa Se Afle Cate Ore A Nav
Treimea Unui Numar=cincimea Altui Numar Suma Lor =840Am Nevoie Pt Un VecinPs : Sunt La Liceu =))
Cine Poate Sa Imi Rezolve .var Rog
Citind Textul Am Observat Ca Nu Prea Apar Enunturi Interogative Exclamative Etc.incearca Tu Sa Constuieiesti Astefel De Propozitii,punand In Ordine Cuvintele De
Care Este Episcopul Care A Contribuit La Cresterea Daco-romanilor??? Initiatorul Calendarului Crestin?
Aflati Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Care ,impartite La Un Numar Natural De O Singura Cifra ,da Restul8
Va Rog Mult! In Rombul ABCD Cu AB=12 Si Masura Unghiului BAC Este 30°.Se Considera M Mijlocul Laturii CD, Iar P Punctul De Intersectie Pentru AM Si BD. A)Aria R
Imi Precizeaza Cineva Semnificatia Structurilor:a Avea Pereche,in Ruptul Capului,a Da Pilda