RO Study
👤
Needforspeed4
Needforspeed4
08-12-2016
Matematică
a fost răspuns
A={1,2,3,3,5} B={0,4,8,12,18} A-B=
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-12-2016
∅ Rezolvare : ∅ A - B înseamnă mulțimea ce conține elementele pe care A le are în plus față de B . A - B = { 1 , 2 , 3 , 5 }
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(Repostare/Repost)RO: Patru Prieteni Cumpără Bilete De Cinema Folosind Această Ofertă: Cumpără Trei Bilete Și Primești Un Bilet Gratis. Fiecare Plătește £6.15 C
Determinati Cem Mai Mic Nr Natural De Doua Cifre Care Împărțit La 7 Da Restul 2 repede Va Rog
Vreau Ai Eu Sa Mă Ajutați Va Tog Sunt Clasa A 8 A Și Ne A Predat Lecția Ritmul Îmi Trebuie Acest Exercițiu Pana Luni (ex 3) Sper Ca Mă Puteți Ajuta
Analizează La Alegere Harta Politica A Unui Continent Și Identifica:a)Elemente Care Definesc Un Stat:b)criteriile De Clasificare Sau După Care Se Deosebesc Stat
Completeaza Tabelele:
Dau Ce Mai Buna Coroana
Comparati Textul Dat Cu O Alta Opera Dau Coronițaaa༆
Citiţi Cu Atenţie Afirmaţiile De Mai Jos Şi Încercuiţi Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: 13. La Noi În Ţară, Şisturile Verzi Apar La Zi În: a. Podişul
Cum Este Corect? Am Incredere In Tot Ce Miati Spus! Sau Am Incredere In Tot Ce Mi-ati Spus!
Calculați Folosind Distributivitatea Inmultiri Fata De Adunare Si Scaderea) 10(25+37); B)10(48+19) C)10(55-18)d)100(61-29) E)100(75-28) F)100(15+67