RO Study
👤
Lowt
Lowt
08-12-2016
Chimie
a fost răspuns
care este formula chimica a diamantului?
Răspuns :
Solaris
Solaris
08-12-2016
Diamantul este o formă alotropică (de existență în natură) a carbonului (C)
Answer Link
Ella437
Ella437
08-12-2016
Formula chimica a diamantului este C
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Se Citesc Trei Numere Naturale A, B, C. Să Se Scrie Un Program Care Afişează Media Aritmetică Acelor Trei Numere Citite.Exemplu:Se Citesc: 5 6 10Se Afişează:
SCRIS1. Colegulului Tău De Bancă Îi Plac Foarte Mult Poeziile. El A Participat La Un Concurs De Poezieunde A Obţinut Premiul De Cel Mai Bun Recitator,Scrie, Pe
Găseşte Câte Cinci Numere De Patru Cifre, Cu Suma Cifrelor 15, Care Seimport Exactla 2, 3 Şi 5.
Rezultatul Calculului4² Este Egal Cu? Dau Coroniță,spuneți Va Rog Și Cum Sa Rezolv
Vreau Sa-mi Rezolvati 2-3 Subpuncte , Ca Sa Am Model Si Incerc Sa Rezolv ! DAU COROANA ! Scuze Ca Nu Se Vede Prea Clar , Dar Am Nevoie Sa-mi Rezolvati Cel Putin
În Germania La Newburgh În Anul M D C C L X I E A Început Producția Creioanelor În Fabrică Cum Se Scrie Acest Număr Cu Cifre Arabe
Va Rog Am Nevoie Dau Coroana Abonare
Opusul Cuvantului Belsug
După Ce Se Micșorează Cu 25% Prețul Unui Stilou Este De 18 RON Aflați Prețul Inițial
In Tabelul Următor Sunt Trecute Vârstele Copiilor Care Participă La Cursul De500, 1600.inotlor PatruJulia Eva Ruxi Tamara Didi Dan Ani ElizaDoraAvaLiaInaAliIl 1