RO Study
👤
Eutalia
Eutalia
08-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Alcatueste 6 enunturi cu pronume
Răspuns :
Paulatokoi1234
Paulatokoi1234
08-12-2016
El se joacă cu pisica. Ea merge la Ana. Ele sunt atente în oră. Ei rad de o fata. Eu mă joc cu Andrei. Tu mănânci ciocolata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuați: 2 3/4-5/4=.......;3 2/9-8/9=.......;5 3/4--3 1/4; 4 2/9-1 5/9; 4 3/8-2 7/8; 5 1/6-2 5/6.
4 Din Produsul Numerelor 16 Şi 18, Am Scăzut Câtul Numerelor 72 Şi 8. Am Împărţit Această Dife- Renţă La Un Număr (a), Am Adunat 35, Iar Suma Obţinută Am Înmulţ
Hei Lume!!. Am Nevoie Urgent De Ajutor Cu Exercitiul Asta. Nu Ii Inteleg Logica. E Tema Pt Fratele Meu De Clasa 1. !!!!DAU COROANA!!!! Multumesc Frumos!!(P.s: N
5. Pe Planul Triunghiului Dreptunghic ABC, Cu centrul Cercului Circumscris Triunghiului Se Ridică Perpendiculara OP = 6 Cm. Aflați Distantele Din Punctul P La
3. Inlocuieşte Cuvintele Subliniate Cu Alte Părți De Vorbire Potrivite (pronume Personale), După modelul Dat. Model: Bunicul Citeşte Ziarul. El Citeşte Ziarul
Rezumă Nuvela "Arionești" De Ion Druță, Indicând Toate Etapele Acțiunii.
În Triunghiul ABC AB = 10 Cm Ac=12 Cm Bis ABC Intersectat Cu Bis ACB = Punctul I DE Paralel Cu AB I Aparține De DE D Aparține De AB E Aparține De AC Aflați Peri
11. Fetele Au Două-aeadele Şi Patru Pere Fiecare, Iar Băieții Au Cinci Acadele Şi Trei Pere Fiecare. Toți Copiii Au 12 Acadele. Câte Pere Au În Total Copiii?
Crezi Că A Încerca Să Cunoști Persoana Autorului Preferat Este Din Partea Unui Cititor Un Gest Potrivit Sau Deplasat Motivează Răspunsul În 50 100 De Cuvinte Va
Notează Trăsătura Principală A Mamei Așa Cum Reiese Din Ultimul Fragment Al Textului