RO Study
👤
Dede1
Dede1
19-11-2014
Limba română
a fost răspuns
ce e pleonasmul va roggggggggggggggg
Răspuns :
Jjessica
Jjessica
19-11-2014
o repetiti inutila ex urca sus
Answer Link
Ghitabombita
Ghitabombita
19-11-2014
Pleonasmul consta in repetita inutila a doi termeni care inseamna acelasi lucru.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A÷b=?rest 6 b÷a=?ret 5 a+b=cea Mai Mica Suma Posibila VA ROG SA MA AJUTATI CA M.AM BLOCAT..
Vă Rog Ajutaţimă.Am Nevoie De O Compunere Despre Tot Ce Am Făcut În Vacanţa De Iarnă.DAU COROANĂ!!!
Va Rog Dau 55 De Puncte..♥♥♥1.Pentru Fr N+2 Supra N+4, Valorile Lui N Astfel Incat Este Numar Natural {..}2.De Determinat N€N Astfel Incat Fractia 7 Supra 3n+2
Transformati Fractile Periodice Urmatoare,in Numarul Rational Pe Care-l Reprezinta A) -0,9b) 0,(15)c) 1,3(41)va Rog Ajutați Mă Urgent......
Va Rog Facetimi Doua Problem Una Care Sa Se Rezolve Prin Adunare Si Una Prin Scădere» »» URGENT REPEDE». COROANA :)
Scrieți O Problema Dupa Exercițiul ;10+10×2+10×2×3=
Notam Cu E Mijlocul Muchiei BB' A Paralelipipedului Dreptunghic ABCDA'B'C'D' In Care AB=12cm,BC=16cm Si CC'=20cm,iar O Este Intersectia Diagonalelor Paralelipip
Dispunem De O Rigla Negradata Si De Un Raportor De Pa Care S-au Sters Toate Semnele Care Indica Masura Unui Unghi ,cu Exceptia Semnului Pentru 11°. Descrieti U
Compunere Descriptivă Despre Un Muzeu
Va Rog Mult 2cu Explicatie