RO Study
👤
Madalinahorgos
Madalinahorgos
19-11-2014
Matematică
a fost răspuns
x /19=58 va rog din corazon
Răspuns :
Cristinne19
Cristinne19
19-11-2014
x/19=58
x=58
· 19
x= 1102
verificare: 1102 / 19 = 58
Answer Link
Olarularisa305
Olarularisa305
19-11-2014
X/19=58 x=58•19. x=1102
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mă Puteți Ajuta Îmi Puteți Scrie Sunetele Muzicale Adică Do , Mi , Fa ,sol
Rezolvați Pas Cu Pas Ajutați-mă Va Rog Frumos
Completează Următoarele Afirmații : a) Un Corp Este În Mișcare De Rotație Dacă Traiectoria Sa Este ……………………… b) Un Corp Este În Mișcare De Translație Dacă Segm
2,3 Vă Rog Să Mă Anunțați Repede Dau Coroană Și Inimioară Cei Care Răspunde Corect Coroană Și Inimioară Cei Care Răspunde Greșit Raport. Mulțumesc Dau Puncte 50
Complete The Sentences With The Correct Fom Of The Verbs In The Box. Leave, Think, Study, Many Students Woula Rather Da Atraning Couse Or Lean Anewk 2 Sniderts
Ce Materie Trebuie Sa Invat Pentru Olimpiada La Educatie Tehnologica (materie De Clasa A 5 A, Ca Am Invatat Deja Pt Clasele A 6 A Si A 7 A) Va Rog Sa Imi Ziceti
Writing 30 Points Write A 180-200 Word Coherent Text Expressing Your Attitude To The Given Topic. Hem 1 Your School Has Enough Money To Buy Either Computers For
Care Sunt Valorile Culturale Ce Ne Trebuiesc La EN?/PS. Natura Este Buna?
Alcătuiți Propoziții După Schemele: ^^^^^
5 Puncte TU 7. Seria Care Conține Numai Verbe Apare În Varianta De Răspuns: * O A. Arăți, Tine, Spui, Nevoie; , O B. Oferă, Ești, Atent, Aștepta; O C. A Venit,