RO Study
👤
ICrissromania
ICrissromania
07-12-2016
Matematică
a fost răspuns
2+3 supra 5 va rog ajutatima
Răspuns :
Serboss
Serboss
07-12-2016
răspunsul este 1 ok? :D
Answer Link
Stefania566
Stefania566
07-12-2016
aduni pe 2+3 si iti da 5 supra 5
apoi simplifici si iti da 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 Lucraţi În Perechi. Alegeţi Obiecte Din Ghiozdan/penar Şi Alcătuiți Enunțuri Utilizând Formele De Dativ Ale Pronumelui Personal. De Exemplu: - Mie Îmi Place P
Asociază Fragmentul O Mână De Ajutor Cu Un Text Literar Studiat În Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară
1. Calculează. Scrie Pe Caiet A (adevărat) Sau F (fals) În Căsuţa Din Dreapta Fiecărui Exerciţiu, 48:8=42:7 35:7=7×8 ☐ 56:8=49:7
Se Ştie Că AABC Este Asemenea Cu ADEF. A) Dacă AB=4 Cm, BC= 5 Cm, EF = 7,5 Cm, DF = 9 Cm Calculați AC Şi DE. B) Dacă *A = 30° Şi F = 70°, Aflați Măsurile Unghiu
A 10. Completează Textul Următor Cu Adjectivele Potrivite (adâncit, Trandafirie, Clintită, Singuratice, Tihnitul, Blând, Umedă). Subt Lumina...... A Unui Apus D
Ce Inseamna Mai Exact Ca Un Compus Are Caracter Reducator Si As Putea Primi Niste Exemple, Ca Sa Stiu Pe Viitor? Multumesc Anticipat!
2. Selectează Cuvinte Şi Expresii Dintr-un Text Preferat, Din Manualul De Limba Și Literatura Română. Redactează Un Text Creativ În Care Să Introduci Expresiile
Buna, Am Nevoie De 10 Intrebari Fiindca Maine Am Un Interviu De Facut Pentru Profesoara Mea. Interviul Este Despre Aceasta Meserie (profesor) Raspundeti Cat Mai
(z. Intr-un Desen, Lungimea Segmentelor Este Direct Proporțională Cu Lungimea Reală A Segmentelor, Lar Unul Dintre Segmentele Desenului, Care Are Lungimea De 0
Un Dreptunghi Are Diagonala De 15 Cm Iar Diferenta Dintre Lungime Si Latime Este De 3 Cm. Calculati Perimetrul Dreptunghiului.va Rogg Ajutatima Dau Coroana !!!