RO Study
👤
Ady139
Ady139
07-12-2016
Limba română
a fost răspuns
litera x sa se gaseasca inceput
Răspuns :
22556677
22556677
07-12-2016
xilofon, mai mult nu știu...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie De Acesc Exercitiu
Opusul Lui Se Imputineaza
Se Dau N Numere Întregi. Calculaţi Cel Mai Mare Dintre Cele N Numere Date.Programul Citește De La Tastatură Numărul N, Iar Apoi N Numere Întregi, Separate Prin
Gaeste Verbele: "când Are Soarele De Mai Când Vânatul Iernii Deme Mărețul Brad Pe Înainte Plai Sta Verde-n Orice Vreme"
O Tura Prin Parcul De Distracții Cu Durata De 70 Min Începe La Ora 20.Știind Ca La Fiecare 20 Mine Se Schimba Roller Coasterul,cu O Pauza De 5 Mine,afla La Ce O
Rationalizati Numitorul Urmatoarelor Fractii A) 2 Supra Radical 3 Egal B) 6 Supra Radical Din 2 Egal C) -2 Supra Radical 5 Egal D)10 Supra Radical Din 15 Egal E
Scrie Trei Argumente Pentru A Demonstra Că Textul De Mai Sus Este Unul Nonliterarva Rog Frumos Coroanaaaaa
De Cine Au Fost Scrise Povestile : Scufita Rosie, Capra Cu Trei Iezi ,Cei Trei Purcelusi . VA ROG , E PENTRU FRATELE MEU MAI MIC!!!!!
Se Amesteca 89,6 L Acetilena Cu 44,8 L Dintr-o Alta Hidrocarbura Gazoasa.pentru Arderea The Sun Will Set At 21:03.https://goo.gl/search/la+ce+or%C4%83+apune+soa
Balaurul Are Cu 25 De Ani Mai Putin Decat Mama Sa. Mama Este De Sase Ori Mai In Varsta Decat Balaurul. Cati Ani Au Fiecare? ( Rezolvare Prin Metoda Segmentelor)